9. märts 2017

KÜ liikmete küttesüsteemile pühendatud koosolek. Lühikokkuvõte.

KÜ liikmete küttesüsteemile pühendatud koosolek. Lühikokkuvõte.

Soojustehnika insener hr Kalmer Kips pidas umbes tunni kestnud loengu küttesüsteemide ettekande küttesüsteemide liikidest , omadustest ja eripäradest.

Meie jaoks jäi kõlama soovitus: Ainuke viis muuta meie māja küttesüsteem kokkuhoidlikumaks on selle täielik vahetus.

Põhjendus: Esiteks ei olegi ühetorusüsteemil põhinevat küttesüsteemi võimalik täielikult tasakaalustada. Võimalik on vaid horisontaalne balansseerimine. Teiseks on meie māja küttesüsteemi aja jooksul niipalju muudetud, et ka horisontaalne balansseerimine ei oma mõtet. Kolmandaks on Māja rohkem kui 30 aastat vana ja küttesüsteemi torustik on amortiseerunud ja hea peremees vahetaks selle enne kui see avariiiohtlikuks muutub.
Kohal viibinud korteriomanike seas jäi aga valitsema arvamus, et tuleb moodustada komisjon kes hakkaks käima mööda kortereid ja uuriks kohapeal kuidas on olukord igas konkreetses korteris, millised radiaatorid seal on paigaldatud jne. Seda selleks , et komisjoni tehtud järelduste põhjal võtta juba tarvitusele vajalikud meetmed.

Lisaks polnud osad korteriomanikud võrdselt rahul nii, ühistu tegevusetusega kui ka plaanidega midagi ette võtta nii, et kahjuks ei lõppenud meie koosolek kuigi konstruktiivses vaimus



Lugupidamisega,

Guido Koidik
K?? Paldiski mnt 77a
Juhatuse esimees
Telefon 56601257
E-post: yhistu77a@hotmail.com

Kommentaare ei ole: