19. okt 2015

Teabepäev „Turvaline kogukond- turvaline Haabersti“.



From: Elle.Veelmaa@politsei.ee


Tere,

Palume edastada informatsiooni kõigile piirkonna elanikele, et

31.oktoobril algusega kell 12.00 viib politsei läbi Haabersti Vaba Aja Keskuses aadressil Ehitajate tee 109A/2, III korruse suures saalis ennetusprojekti „Minu Kogukond" 2015 raames teabepäeva, mille eesmärgiks on tõsta inimeste teadlikkust turvalisuse loomisel oma kodukohas. Oodatud on kõik Haabersti piirkonna elanikud, et anda edasi sõnumit, mis juhtudel kuhu pöörduda.


See on esimene sellelaadne projekt, mille eesmärgiks on toimiva koostöövõrgustiku loomine nii partnerite kui  ka kogukonna liikmete vahel. Projektiga soovitakse anda signaal, et igal liikmel on oma roll ja vastutus turvalisuse loomisel. Me kõik saame panustada oma kodukoha turvaliseks muutmisesse, et kujundada seda vastavalt meie endi vajadustele.

Hooliva ja turvalise kogukonna loomisel on igal liikmel oma roll ja vastutus. Enda ja oma lähedaste turvalisuse tõstmiseks ning oma vara kaitseks saame ise palju ära teha märgates ja tundes huvi enda ümber toimuva vastu.

Kaudne ja otsene eesmärk oleks hetkeolukorra analüüs piirkonnas ehk probleemi ulatus.
Tõsta elanikkonna  huvi ja hoolivustunnet oma elukeskkonna paremaks ja turvalisemaks muutmisel ja anda edasi sõnumit, mis juhtudel kuhu pöörduda.

Ennetada ja vähendada kuritegevust saab läbi toimiva võrgustikutöö loomise. Selleks aga tuleb leida linnaosadest aktiivsed isikud (Naabrivalvesektori vanem, KÜ vanem/trepikoja vanem jne), kes oleksid juhtfiguurid võrgustikes,  kes teaksid kuhu ja millal pöörduda, kuna selles on ikka vahel väga suuri segadusi

Kohale on kutsutud esindajad korteriühistutest, naabrivalvest, munitsipaalpolitseist, Maksu- ja Tolliametist, Päästeametist, turvafirmast  G4S ja ettevõttest SDNA OÜ, kes tutvustavad oma tegemisi ja teenuseid, kõik selleks,  et  Haabersti elanikud oskaksid turvalisust luua ning hoida. Ja kuidas seda kõike täpsemalt teha saab räägimegi Teile 31.oktoobril.

Oleks hea, kui teavitataks oma osalemise soovist ka ette kas e-maili teel või helistades.


Lugupidamisega

Elle Veelmaa
piirkonnapolitseinik
Rahumäe tee 6/1, Tallinn
Tel. 612 5546
elle.veelmaa@politsei.ee


   

Kommentaare ei ole: